04 Maart 2014
Het 28 dagen Succes Programma 2014 transformeert in GYST-Finesse.

Voor degenen die ooit hebben deelgenomen laat ik bij deze weten dat de oorspronkelijke  manier waarop ik het 28 Dagen Succes Programma 7 jaar heb gepresenteerd, nu echt helemaal van de baan is.
Er is net zo'n dik aantekeningen-boek als de Idiot's Guide zelf, mijn opleiding bij Matthew Kenney speelt een rol, waarmee ik wil zeggen dat een aantal zaken voor mij nu achterhaald zijn. 
En The complete Idiot’s Guide to Eating Raw blijft mijn Beste Boek voor beginners.

De nieuwe vorm, waar mensen heel veel zelf maken was een hit. We hadden het afgelopen jaar twee keer een vol programma, waar vooral degenen die de oude vorm kennen heel enthousiast over waren.
Het eten werd allemaal à la minute thuis gemaakt, wat heel veel lekkerder is.
Er wordt veel meer geleerd, en heel veel meer waardering voor het programma.
Als alles voor je gemaakt wordt, zie je het eindresultaat. Nu zie je al die kistjes met prachtige ingrediënten en snapt niet eens hoe je op krijgt. En dat je dit allemaal zelf leert klaarmaken. En hoe simpel het eigenlijk is ! Dat is hele andere koek ! Een investering forever, ook voor mij.
En er was gedoe met het vertalen van het boek, te veel tijd voor het begrijpen van recepten, het kennismaken met veel nieuwe ingrediënten en meer van dit soort dingen die ik niet had overzien. maar achteraf een kleinigheidje vragen om op te lossen.

Het 28 Dagen Succes programma begint op 28 April.
Alle voorbereidingen die nodig zijn, zijn dan gedaan en het gaat tijdens het programma alleen over het bereiden van het eten. Ik word er nu al blij van.

De reden dat ik het 28 Dagen Succes programma alleen in het voorjaar doe, is dat deze tijd het beste resoneert met ons immuunsysteem.

Hoe werkt het ?

De droogwaren, dus alles behalve vers, worden eenmalig verstrekt en zijn biologisch en waar mogelijk Demeter kwaliteit, vegan, raw en gluten-vrij.

De verse boodschappen, zoals groeten, fruit en kruiden staan twee keer per week voor je klaar! Tevens een gelegenheid om vragen over de inhoud van het kistje te stellen.

Alles wat je verder dient te weten, zoals informatie over producten die via de huid ons lichaam binnen komen, zoals cosmetica, schoonmaakmiddelen en water, vragen die opgekomen zijn, worden elke week behandeld in een seminar op maandagavond, bij de Westergasfabriek in Amsterdam.

De kosten zijn voor dit hele programma 2800 euro *.

Je koopt dus zelf niets de hele maand en het is heel makkelijk om met een paar toegevoegde ingrediënten mensen mee te laten eten.  Heel gaaf trouwens!

En we hebben een programma voor mensen die het klappen van de zweep kennen, zelf de boodschappen doen, en mij een berg werk uit handen willen en kunnen nemen. 
Kosten 1800 euro *.

(Gespreide betaling is mogelijk, met een aanbetaling van 500 euro en een schriftelijke   betalingsregeling, die jezelf maakt.)

………………………………………………………………………………………………

Zoals het nu in elkaar zit kan iedereen deelnemen, geen enkele belemmering, en als je die wel hebt, zijn die al snel verdwenen binnen de navolgende:

100 Dagen GYST-Finesse !
Ik heb zelf iets zo bizar ervaren, wat echt te gecompliceerd is om op te schrijven.
Door consequent 100 dagen te luisteren naar geluiden, die je niet kan horen door de hoge trilling, heb ik een jas uitgetrokken. De hoge trillingen werken op het reptielen-brein, waar onze trauma's zijn opgeslagen en vast zitten. Door de trilling van deze hoog frequente geluidstrillingen komen trauma's los en zullen de gedragspatronen die een afspiegeling zijn van deze trauma’s ook  in rook op gaan. 

Dus, hoe zou het zijn als alle redenen, om niet te doen wat echt goed voor je is, zouden kunnen verdwijnen met een investering van 2 minuten per dag en 495 euro ?

Gaat dit winnen van het 28 Dagen Succes Programma …. ….

Het punt is dat het voor mij 5 jaar heeft geduurd (jawel, mijn sabotage, mijn structuur van een trauma!), voordat ik het aannam en elke dag ben gaan luisteren. Er zijn mensen die het hebben zien gebeuren met mij, ik heb per dag opgeschreven wat er gebeurde, dit is ter inzage. Ongelofelijk!

We gaan het allemaal meemaken, ervaren, zien en horen.

We gaan een Pilot doen …. 3 maanden lang.
En starten snel: 10 Maart aanstaande de eerste bijeenkomst.
De kosten voor deze pilot zijn 350 euro. 
Ik doe dit in samenwerking, hoe bijzonder is dat ook voor mij, met Onno Nieveen. 
Voor degene die Onno afgelopen zondag niet ontmoet hebben … Hij is een saint, voor mij. Belezen, gecommitteerd, lief, ingenieur en wetenschapper, astroloog, en hij is altijd op zoek naar het beste wat werkt op deze planeet. Dus we gaan onderzoeken wat ons dit gaat brengen.

We hebben uiteindelijk voor de Maandagavond gekozen.
De bijeenkomsten zijn niet verplicht, wel een aanrader.
Data:	  Elke maandagavond vanaf 10 Maart.
Tijd: 	  19.00 - 21.00 uur
Adres: 	  Haarlemmerweg 10c, bij de Westergasfabriek, Amsterdam.
Heel makkelijk te bereiken ook met het openbaar vervoer.

Mocht je door deze ervaring ook het 28 Dagen Succes Programma willen doen, dan kan je dat doen van 28 april tot 28 met 2014 en dan mag je de 350 euro van deze Pilot ervan aftrekken.

In galop nu, ja het is het jaar van het paard, meters maken in alle gebieden van jouw leven die belangrijk voor jou zijn.

Alle Liefs, en stuur mij een mail om te reserveren !

GYST-Finesse
Trudy, en ook namens Onno Nieveen.

Get Your Smile Today.
! NOTE:
Woon je voor jou idee te ver weg. Mail mij dan waar je woont, dan breng ik mensen in de verschillende steden bij elkaar, en organiseer dan het volgende programma.
Er zijn al deelnemers die mij hebben laten weten , deze bijeenkomsten te willen leiden. Overvloed.
❥ GYST-Finesse, krijg waar je op uit bent, simpel en doeltreffend !


❥ Het gezondste, lekkerste en mooiste ontbijt van de wereld voor jou,
    je familie, vrienden, op school, in je bedrijf ? 


❥ De voorbereiding voor het 28 dagen succesprogramma begint NU !
    Het 28 dagen Succes programma 


❥ Reserveer een Salle de Fête op Corsica.
    Mei, Juni, Juli, Augustus en September ??      


❥ Een inspirerende BioLumina Brunch op locatie

Muse Letter

trudy@insearchforthebest.nlmailto:trudy@insearchforthebest.nlmailto:trudy@insearchforthebest.nl?subject=Ik%20wil%20meedoen%20.....shapeimage_2_link_0