Het gezondste, lekkerste en mooiste ontbijt van de wereld.


Petite Dejeuner Villata


Er zijn een heleboel mensen, waaronder ook heel veel opgroeiende kinderen die niet of waardeloos, zonder voedingswaarde ontbijten.

Voor degene die dit niet weten .... dit werkt niet voor je!


Het is mij duidelijk dat sommige mensen 's morgens geen trek hebben, ondanks dat ze weten dat ontbijten, hoe dan ook, gezond is.

Vooral pubers hebben hier zo hun eigen ideeën over, terwijl toch van ze verwacht wordt dat ze iets opsteken als ze vertrekken naar de plek waar ze geacht worden iets te leren .....


Ik vind het belangrijk dat iedereen ontbijt op een manier die bij je past en die ook in je levensstijl past.

De afgelopen maanden zat ik drie maanden op Corsica, waar wij geen stroom hebben .... Dus geen dehydrators, geen blenders en dan toch een Super-Duper ontbijt maken, ook voor onze gasten.


Mij inspireert het natuurlijk waanzinnig om iedereen blij te maken .

Het is mij gelukt. De meest verwende types  waren elke morgen super verrast en blij en de moeilijkste types van een jaar of 15 zijn mijn fans geworden.

Nooit meer een ander ontbijt dan dit en ook geen slap aftreksel hiervan.

Zelfs de kleinste, Oscar van 9 maanden, at zijn ontbijtje met zo'n tevreden vette lach op zijn gezichtje ... het was en is nog steeds genieten als ik hieraan terug denk. En dit werkte echt beter dan flessen opvolg-pap te pas en te onpas. Dat dit trouwens nog bestaat!

Er vielen wel wat traantjes toen dit span weer naar huis ging.


Dit ontbijt wil je gewoon weten, ook het hoe en waarom je deze ingrediënten dient te eten.

Al mij talenten en kennis in een keer op je bordje als je wakker wordt en je voelt je echt als nooit tevoren ......

Ik kijk er zelf al jaren elke ochtend naar uit, en weet hoe dit voelt als ik het niet heb om wat voor reden dan ook, wat maar heel zelden voor komt.


Ik zou natuurlijk het recept op facebook kunnen zetten, en bedacht dat dit geen zin heeft omdat vele mensen er dan een potje van maken omdat ze gewoon niet weten wat dingen zijn, betekenen en/of niet weten waar ze de ingrediënten kopen.


Dus, ik ga gewoon voor de Best werkende optie en maak dit ontbijt op lokatie, en liefst voor minimaal 6 personen. Én ik zal de mensen die liever alleen eten niet uitsluiten.


Kosten zijn 100 euro, exclusief reiskosten en ingrediënten, voor 6 personen.

De biologische ingrediënten die je in huis hebt, hoef je natuurlijk niet weer te kopen.

En ik wil natuurlijk niet verrast worden en misgrijpen, dus de voorbereiding voor dit feest gaan we goed doen: - biologisch is logisch ! -

BioLumina, eventueel yoghurt van het schaap, citroen, fruit van het seizoen, banaan, hennepolie, vers gemalen goud lijnzaad, rozijnen, havermout (raw), bruine amandelen, walnoten, boekweit, zonnebloempitten (geweekt, gewassen en gedroogd), kardemom, kurkuma, kaneel en bloemen van de week.


Als je dit ontbijt dan heel lekker namaakt, en echt snapt waarom en hoe, zodat je er niet eens mee aan de haal wil gaan, dan stuur ik de mensen die mij bellen uit jouw buurt op je dak.  Monkey see- Monkey do !


Dit is een superstart voor scholen, thuisonderwijs, en niet te vergeten een lekkere actie op je bedrijf !

    BACK thingsto.html